Prinde un bonus si puncte de loialitate la 1xbet

13 Aug 2019

O parte din distractia de a verifica promotiile de pariuri sportive, cum ar fi bonusul recent 1xBet, este sa le compari cu unele dintre cele mai bune bonusuri care exista in prezent. Faptul ca 1xBet este dispus sa va ofere un bonus de depunere de pana la 100 € inseamna ca aceasta carte sportiva ar putea fi considerata mult mai generoasa decat unele dintre cele mai mari case de pariuri care va ofera doar o fractiune din suma pariurilor bonus.

Formatul de baza al bonusului 1xBet este similar cu multe alte oferte de pariuri potrivite. Cu toate acestea, ne-a placut faptul ca bonusul de primire 1xBet este remarcabil de usor si nu trebuie sa alocati multi bani pentru a activa oferta speciala. Puteti solicita bonusul 1xBet cu o depunere initiala la doar 1 €, ceea ce este mult mai mic decat celelalte bonusuri de bun venit in cazul in care ar trebui sa platiti cel putin 10 €.

In plus, am fost incantati sa vedem cum 1xBet va permite sa efectuati depunerea calificata cu gama completa de metode de plata. Acest lucru este in contrast puternic cu alte oferte speciale care va interzic frecvent sa utilizati portofele electronice precum Neteller sau Skrill pentru a solicita un bonus de inscriere. In plus, faptul ca nu este necesar sa folositi coduri promotionale sau coduri bonus, face ca bonusul de bun venit 1xBet sa fie remarcabil de simplu de utilizat.

Dar cand vine vorba de conditiile de pariere, este clar ca lucrurile se complica putin. Trebuie sa pariati valoarea bonusului dvs. de cel putin cinci ori poate fi mai mult decat multi fani de pariuri sportive sunt dispusi sa se ocupe, mai ales ca multe oferte de la brandurile rivale va solicita doar sa pariati bonusul o singura data.

In ciuda acestui fapt, a trebuit sa recunoastem ca sansele de calificare pentru indeplinirea conditiilor de pariere erau relativ slabe. Evident, a face pariuri pe acumulatori nu este niciodata o sarcina usoara, dar faptul ca puteti include cote de 1,40 sau mai mari va insemna ca nu trebuie sa luati prea multe pariuri riscante pentru a va sterge bonusul. In plus, ne-a placut si faptul ca 1xBet va ofera mult timp pentru a sterge aceste conditii de pariere.

In general, consideram ca bonusul de bun venit 1xBet este o oferta de inscriere destul de echilibrata, care va ofera o multime de fonduri in plus pentru a paria fara a va face sa trebuie sa treceti prin prea multe cercuri. Asadar, de ce sa nu va inscrieti la 1xBet si sa vedeti cum puteti face ca oferta lor de inscriere sa va sporeasca profiturile pariurilor sportive?

 Pentru a intelege cum sa utilizati bani gratuit la 1xBet si sa le retrageti cu succes pana la urma, cititi termenii si conditiile pe care un rezident in Romania trebuie sa le indeplineasca:

Un client are dreptul la un singur 1xBet bonus. Depozitul minim necesar pentru activarea bonusului este de 20 RON.

Suma bonusului trebuie sa fie rulata de peste 5 ori in pariuri pe acumulator. Fiecare pariu de acumulator trebuie sa contina 3 evenimente sau mai multe. Cel putin 3 evenimente din acumulator trebuie sa aiba cote de 1,40 sau mai mari.

Bonusul trebuie utilizat in termen de 30 de zile de la inregistrare. Dupa 30 de zile, bonusul si toate castigurile obtinute asupra bonusului vor fi revocate.

Pentru a obtine bonusuri, trebuie sa va dati consimtamantul activand functia „Participati la oferte 1xbet bonus” din Contul meu.

Desigur, suma de 500 RON poate parea nu un bonus atat de mare, dar, pana la urma, acest bonus de bun venit ofera doar un pilon de sprijin la inceputul jocului cu 1xBet Bookie. Compania pare sa aiba o relatie de incredere cu dvs. si sa incepeti cu codul nostru promotional 1xBet Romania pare cea mai buna modalitate posibila.