1xbet in Romania si licenta de operare

14 Aug 2019

Romania este situata in Europa de Est si, in ciuda ratelor ridicate de saracie in randul populatiei sale, este una dintre economiile cu cea mai rapida crestere din lume. Pariurile nu au fost intotdeauna parte din cultura locala, deoarece jocurile de noroc au fost interzise pana in 1990, cand regimul anterior a fost rasturnat. In prezent, se estimeaza ca aproximativ 45% din totalul populatiei adulte se angajeaza sa parieze cel putin o data in fiecare saptamana, fie pe magazine terestre, fie pe diferitele case de pariuri online. Pariurile sportive sau pariuri sportive, cum se stie mai des, au fost reglementate in ultimii doi ani. Autoritatea locala (ONJN) a eliberat douazeci si doua de licente de clasa 1, in timp ce multe case de pariuri situate in afara Romaniei accepta in continuare jucatori locali.

5 lucruri de stiut inainte de a paria in Romania

Jucatorilor mai mici de 18 ani le este interzis sa parieze
Sute de magazine de pariuri terestre functioneaza in toata Romania
Castigurile sunt impozitate in trei niveluri diferite
Euro este acceptat pe toate site-urile de pariuri din Romania
Accesul la operatorii fara licenta ar putea fi blocat de la furnizorul de internet.

Bgaming este bucuros sa intre pe piata reglementata Romania. Concesiunea unei licente B2B de clasa a 2-a de catre ONJN a permis acum Bgaming sa impartaseasca gama completa de jocuri de peste 40 de titluri cu operatorii de iGaming autorizati local.

Piata este cunoscuta pentru a fi destul de competitiva, cativa jucatori-cheie depunand atentia jucatorilor online. Inainte de a fi cunoscuta sub numele de Bgaming, compania noastra a impartasit un parteneriat productiv cu un astfel de jucator de piata Superbet.ro. De asemenea, am construit un joc de slot unic, conceput in jurul istoriei Romaniei si a conducatorilor sai iconici – Domnitori.

Odata cu licenta recent achizitionata, gama completa de jocuri Bgaming a devenit disponibila pentru orice cazinou online romanesc si portaluri de pariuri sportive. Operatorii locali se pot astepta sa utilizeze toata gama de functii disponibile in joc pentru a atrage jucatori noi si a-i pastra pe cei existenti. Noi versiuni vor fi, de asemenea, disponibile ca parte a integrarii, fara costuri suplimentare.

Bgaming si 1XBet isi dezvaluie cu mandrie acordul de integrare a jocului, la scurt timp dupa Expozitia Internationala de Cazino (ICE) 2018 de la Londra. Celebra renumita platforma de pariuri sportive a devenit astfel primul client important care a publicat continutul BGAMING sub noua marca comerciala, la scurt timp dupa re-branding-ul SoftSwiss Games.

Fondata in anul 2007, 1XBet a construit o baza de jucatori de aproape jumatate de milion de oameni. Marca 1XBet este renumita pentru ca a adus tot ce are legatura cu pariurile intr-un hub complet care este platforma sa. Parteneriat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, site-urile web se mandresc cu un numar uluitor de produse si servicii care incep cu pariuri sportive, casino online, poker si se incheie intr-un schimb de criptocurrency, loterie bazata pe blockchain, jocuri toto si casual.

Bgaming a desenat perdelele pe doua dintre noile sale lansari in februarie, care prezinta versiuni re-stapanite si imbunatatite ale celor mai cunoscute titluri ale sale Azteca Magic si Platinum Lightning. Versiunile Deluxe ale acestor jocuri au fost puse la dispozitia operatorilor. Portofoliul complet de jocuri poate fi integrat prin API-ul unificat.